Hyra bartender

Hyra bartender i Stockholm och impa på gästerna med smarriga drinkar? Hos oss kan ni hyra bartender i Stockholm med eller utan vårt Barpaket. Vi kan hjälpa er med inköpslistor till en spännande drinkmeny och tar gärna med oss barmaterial, glas och is.

Hyr vårt Barpaket så tar vi med oss allt nödvändigt för en komplett och proffsig bar. Vi ordnar shaker, droppkorkar, måttglas, barmatta etcetera. Vi kan dessutom ta med oss glas samt is till en låg kostnad, tack vare våra samarbetspartners.
Det enda du behöver ordna är alkohol och blanddryck, om du vill tar vi fram en komplett inköpslista. Enklare kan det inte bli!

Det är mycket att tänka på inför en fest, vi som är vana hjälper dig gärna med alla förberedelser. Välj en helhetslösning via vår festarrangör eller nyttja tips och råd.

Vill ni hyra bartender i Stockholm hjälper vi er gärna med:
– Tips och råd inför festen. Våra festarrangörer har god erfarenhet och guidar er gärna genom processen.
– Inköpslistor (med volymer) av sprit och blanddryck.
– Hyra glas (antal och sort) samt köpa is.

Till skillnad från många andra aktörer arbetar vi väldigt brett och vår bartender tar gärna ett helhetsgrepp om festen. Vanligtvis startar vi en timma innan gästerna anländer och hjälper er med sista förberedelserna, serverar bubbel när gästerna anländer och ser över snittar/mat. Vi tar hand om festen! Kontakta oss så berättar vi mer!