Hyra personal

Hos oss kan du hyra bartender, serveringspersonal eller kock runt om i Sverige. Vi välkomnar alla slags förfrågningar och arbetar både med privatpersoner och företag. Klicka på bilderna nedan!

Ett vanligt upplägg är att personalen anländer en timma innan gästerna för att hjälpa med sista förberedelserna och rodda eventuell bar om det finns. När gästerna anländer serverar vi välkomstbubbel och ser över snittar/buffé. Finns bar så ”öppnar baren” vanligtvis ca 2 timmar efter gästernas ankomst och personalen jobbar då som bartender resten av kvällen.

Drinkskola med företaget eller på möhippa
Lär er blanda drinkar som proffsen! Ett roligt, omskakande (!) och välsmakande drinkskola för den mindre budgeten, passar både mindre och större grupper.
Kontakta oss för mer info!

VÄLJ KATEGORI:

SERVERINGSPERSONAL

Hyr serveringspersonal med stor erfarenhet. Vår duktiga serveringspersonal låter dig koppla av och mingla med gästerna – vi tar hand om festen.

Läs mer →

BARTENDER

Hyr bartender som imponerar med smarriga drinkar! Vi hjälper dig gärna med inköpslista, drinkmeny samt material såsom glas och is.

Läs mer →

HYR HEM EN KOCK

Skäm bort dig och dina gäster med en oförglömlig middag. Hyr hem en kock som behärskar a la carte, grill och/eller buffé!

Läs mer →